Team

Corporate Finance

Equity Research

Bild av Markus Augustsson

Markus Augustsson

Head of Equity Research

Telefon: 076-235 03 20

Linkedin

@

Bild av Bertil Nilsson

Bertil Nilsson

Senior analytiker

Telefon: 070-434 90 03

Linkedin

@

Bild av Niklas Elmhammer

Niklas Elmhammer

Senior analytiker

Telefon: 070-898 39 59

Linkedin

@

Bild av Mats Hyttinge

Mats Hyttinge

Senior analytiker

Telefon: 073-338 50 67

Linkedin

@

Bild av Caroline Berglund

Caroline Berglund

Strategic Business Manager

Telefon: 073-382 10 82

Linkedin

@

Bild av Bengt Furberg

Bengt Furberg

Medicinsk expert

Watermark

PEQ Invest förvärvar Veddestagruppen

28 mar 2018

Den 28 mars 2018 förvärvade riskkapitalbolaget PEQ Invest det svenska tredjepartslogistik och bemanningsbolaget Veddestagruppen. PEQ Invest blir ny delägare i Veddestagruppen tillsammans med nuvarande ledningsgruppen bestående av Jonas Eriksson (Koncern-VD, ansvarig för TPL-verksamheten), Karim Boularbah (ansvarig för servicelogistiken), Johan Olsson (ansvarig för transportverksamheten) och Tony Barosen (ansvarig för bemanningsverksamheten) . Koncernen omsatte c. SEK 195 miljoner under föregående räkenskapsår. Jarl Securities var exklusiv rådgivare till säljaren

”Bolaget är i en mycket intressant bransch och vi ser fram emot att tillsammans med personal och management utveckla bolaget till fortsatt framgång”

Greger Ericsson, VD för PEQ

”Veddestagruppen har funnit nya ägare med PEQ Invest som ny huvudägare tillsammans med existerande ledningsgruppen i en lyckad management buyout-process. Vi på Jarl Securities dedikerade ett hängivet deal-team med målet att strukturera affären och hitta den mest lämpliga köparen av Veddestagruppen. Vi är mycket nöjda med att PEQ blir ny huvudägare av bolaget och deras plan att utveckla tjänsteerbjudandet tillsammans med de anställda och ledningsgruppen”

Magnus Haegermark, Manager på Jarl Securities